Martin Maxa se vrátil ke své staré lásce!

 Celebrity 
27. ledna 2015 06:10 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Romantik Martin Maxa se vrátil ke své staré lásce archiv
Zpěvák Martin Maxa, který snad vůbec nestárne, v tom už zase lítá a nemůže si pomoct. Nejde ale o drogy, alkohol ani mnohoženství. Jen se prostě svalnatý zpěvák, na kterém skutečnost, že překročil před časem padesátku, nějak není znát, vrátil ke své staré lásce!

Nejde však o ženskou, ale o malování. Tomu se kdysi hodně věnoval a byl velice úspěšný například v sousedním Německu, o čemž svědčí také fakt, že ze všech obrazů mu zbyl pouze jeden, který byl dárkem pro jeho životní partnerku. A teď vzal tedy opět do ruky štětec a maluje a maluje…

„Před nedávnem jsem vyhrožoval, že se chystám znovu malovat. Nějakou chvilku to ještě trvalo, ale nakonec jsem se do toho opravdu pustil. Vždycky mě fascinovaly přenádherné snímky vzdálených galaxií a vesmírných mlhovin, které byly pořízeny Hubbleovým teleskopem, kroužícím za tímto účelem na jedné z orbit matičky Země. Zvláště jeden mě doslova uchvátil. Je na něm zobrazena plynoprachová mlhovina nesoucí název " Sloupy stvoření",“ popsal své nejnovější dílo Martin Maxa. Ústřední postavou tohoto obrazu je ale na mystickém pozadí zpěvákova dcera Ema.

U malování si prý Martin odpočine od blázince jménem šoubyznys, takzvaně vypne a nabírá energii do další práce. O koncertní vystoupení nemá nouzi. Jak ale sám přiznává, dospěl do fáze, kdy dělá už jen to, co chce, ne to, co musí.

„V tom je obrovská svoboda. A malování je pro mě opravdu něčím, co miluju. Takže jsem se vrátil ke své staré lásce,“ pousmál se zpěvák.

Třeba se už brzo dočkáme velké vernisáže tohoto renesančního umělce z Litvínova, který ani ve svém věku nemá nouzi nejen o práci, ale ani o ženy. Nabídky, jak prozrazuje, se objevují pořád. Na nějaké změny je prý ale už přeci jen starý.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod