Buckinghamský palác stále popírá obvinění prince Andrewa. Sex s nezletilou otrokyní prý neměl!

 Celebrity 
05. ledna 2015 05:14 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Archivní snímek mladé Virginie a prince Andrewa Archiv Virginie Roberts
Milujeme skandály a ty z královských rodin jsou obzvláště vypečené. Třicetiletá žena pod pseudonymem Jane Doe 3 (za nímž se zřejmě skrývá Virgina Roberts) se rozhodla po dlouhých letech vyjít na veřejnost s tvrzením, že byla nezletilou sexuální otrokyní prince Andrewa, druhého syna královny Alžběty II.

Američanka popisuje v rozhovorech pro britský deník Daily Mail detaily svého nešťastného dospívání. Vše mělo začít, když ji v lázních Donalda Trumpa neznámá žena naverbovala pod příslibem lukrativní masérské kariéry k Jeffreymu Epsteinovi, který se tou dobou velmi úzce přátelil s vévodou z Yorku.

Robertsová již v minulosti obvinila Epsteina, že ji předhodil k sexuálním hrátkám svým blízkým, včetně korunovaným hlavám. V rozhovoru mluví o tom, co s ní Epstein dělal, že byla jen jeho sexuálním otrokem a kolik jí platil. Za sex s princem prý vyinkasovala 15 000 dolarů!

Prince Andrewa však tehdy ve svých obviněních nejmenovala. Dostalo se to na povrch po třinácti letech, protože vévoda z Yorku je zmíněn v žalobě, která byla v minulých dnech u floridského soudu podána právě proti Epsteinovi. Ten už byl před lety odsouzen za sex s nezletilou.

Buckinghamský palác veškerá obvinění týkající se tohoto skandálu samozřejmě popírá. Ale nepůjde to jen tak zamést pod kobereček a princi Andrewovi už to nikdo neodpáře. Vždy už bude ten, který prý sexuálně zneužíval nezletilou. To je nálepka, jakou si za rámeček nedá.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?