Hybnerová a Šeredová: Co mají společného? Manžel jim utekl za jinou!

 Celebrity 
04. ledna 2015 04:46 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Už mají novou náhradu Archiv
Budou mít letos více štěstí? Loni sice nezačaly zrovna nejlépe, protože se jim definitivně rozpadla manželství, ale pokud vrabci štěbetají alespoň z poloviny pravdivé informace, obě už mají za partnera náhradu a nemusí je proto trápit, že je vyměnil za jinou!

V březnu se po dvaceti letech rozpadl jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Saša Rašilov a Vanda Hybnerová zažádali o rozvod. Podle dostupných informací už jim to neklapalo dlouho a žili více než rok odděleně. Už na podzim ale fotografie jiných médií nasvědčovaly tomu, že Vanda se oklepala a našla novou lásku. Rašilov měl jinou ženu již v době, kdy vyšel najevo krach jejich manželství.

Vztah se rozpadl také Aleně Šeredové, která se za svou láskou a kariérou odstěhovala do Itálie. S Gigi Buffonem jí to ale vydrželo jen tři roky. Fotbalový miláček brzy zatoužil po jiné, konkrétně po sportovní reportérce, s níž se před svátky poprvé oficiálně pochlubil na veřejnosti. Alena se však nenechala zahanbit. Prý má poměr s podnikatelem Alessandrem Nasi. Vše ale zatím drží pěkně pod pokličkou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve