Takhle si to hned na začátku roku rozdávala slovenská sexy zrzka s frontmanem známé skupiny!

 Video 
03. ledna 2015 11:19 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Vica Kerekes a Tomáš Hajíček v milostné scéně Youtube.com
V českých filmech už je jako doma a při pohledu na smyslnou Slovenku s maďarskými kořeny je každému jasné, proč se Vica Kerekes stala sex symbolem poslední doby.

Ve filmu Burácení, který vtrhl do kin na počátku tohoto roku, se mají diváci opět na co těšit. Dokazuje to další milostná scéna, kterou si střihla s filmovým partnerem Tomášem Hajíčkem. Pro fanoušky této sexy zrzečky bude ale možná trochu zklamáním, že víc než o její odhalené vnady jde nyní o vzájemnou lásku dvojice.

„Hovořili jsme s režisérem Adolfem Zikou o tom, aby to nebylo tak prvoplánové a drsné. Byla to naše společná myšlenka a myslím, že je to nakonec velmi pěkné. Jsem fascinována hlavně z kamery, odvedli skvělou práci,” řekla Vica svůj názor.

Pro potetovaného frontmana skupiny Krucipüsk Tomáše Hajíčka byly scény trochu děsivé. „Sexuální scény pro mě byly nejhorší. Nejsem puritán nebo moralista, ale něco by se nemělo přenášet tak, jak se to dělá v televizi ve dvě hodiny odpoledne. Každý máme svoje sexuální představy a jsme rádi, když najdeme partnera, se kterým si je plníme. Ale nemusí každý na světě vidět, že to děláme právě takhle,” prozradil Hajíček, který nakonec krásné Vice Kerekes podlehl jako mnoho mužů před ním. Přiznal, že se trochu zamiloval...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod