Konečně! Lukáše Vaculíka se snažili na place svléknout. Víme, jak to dopadlo!

 Celebrity 
19. prosince 2014 04:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Neobměkčí ho ani Angelina! Profimedia
V tomhle kalendáři známé uzenářské firmy sice necinkají rolničky, ani nevoní cukroví, ale James Bond, respektive zde v hlavní roli Lukáš Vaculík a jeho bond girl Andrea Kerestešová, si nevybírají, kdy se jde do akce.

Akční scény Vaculíkovi nevadily, překvapivě když nastal okamžik, že se měl herec vysvléct do půl těla (horní polovinu), nechtěl o tom ani slyšet. Přitom hollywoodské hvězdy s nějakým obnažováním na scéně cavyky nedělají. Nesvlékl by se třeba ani po boku Angeliny Jolie? „Když to má opodstatnění, tak jsem se tomu nikdy nevyhýbal. U šunky mi ale přišlo nepodstatné, jestli tam budu do půl těla nebo v kulichu. Tady je důležité, jestli je dobrá,” vysvětlil Vaculík na place.

A s díky by herec odmítnul i podobnou filmovou roli. „Přiznám se, že bych snad ani nechtěl hrát neohroženého agenta 007. Na bondovky jsem koukal spíš ze zajímavosti o ty technické věci nebo proto, že se točily v Čechách, takže člověka zajímá, jestli tam uvidí něco známého. Ale hrát Bonda opravdu není můj sen,” dodal Lukáš.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?