Nejoblíbenější české duo má nečekaně dobrou konkurenci!

 Sport 
17. prosince 2014 08:48 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Plážové volejbalistky si připsaly první úspěch Facebook
Plážovému sportu, který bychom spíše čekali na floridských či australských plážích, se neobyčejně dobře daří i v české kotlině. Po slavném duu Kristýna Kolocová a Markéta Sluková zvaných Maki a Kaki, je tu další dvojice, která o sobě nechala výrazně vědět.

Plážové volejbalistky Martina Bonnerová a Barbora Hermannová se staly teprve druhým českým párem v historii, který ovládl turnaj Světového okruhu. V jihoafrickém Mangaungu získaly zlato a inkasovaly 243 korun. To je sice směšná částka, ale to se jistě brzy změní a děvčatům se po nečekaném vítězství sponzoři a peníze jen pohrnou.

„Rády bychom poděkovaly lidem, kteří nám dopomohli zlatou medaili vyhrát. Na turnaji sice nebyla světová špička, ale nás neskutečně těší, že jsme z téhle šance na úspěch vytěžily maximum. Zlatá "placka" ze světovky pro nás znamená hrozně moc a bez našeho realizačního týmu a sponzorů by to nešlo. S naším novým trenérem Martinem Tichým spolupracujeme teprve krátce, ale udělali jsme velký kus práce. Byl s námi na první akci a svou roli zvládl skvěle,“ uvedla děvčata na svém profilu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve