Langmajer si pustil pusu na špacír. Tohle se jeho milé líbit nebude!

 Celebrity 
07. prosince 2014 11:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Lukáš s Martinem trochu čeřili atmosféru Archiv
Těžko říct, jestli si finálový večer soutěže Miss Junior užila více patnáctka finalistek nebo dva členové poroty, ve které mimo jiné zasedli Lukáš Langmajer a Martin Písařík. A ani jeden z nich nechodil daleko pro vhodná slovíčka.

Jakpak se vyjádřili přímo na pódiu? Zatímco Langmajer se těšil na to, až si bude moci po zhlédnutí tolika krásných a spoře oděných dívek zaonanovat (nevíme jak tohle říct slušně), Písařík se neustále strachoval, že se žene do dalšího prů**ru a někdo z přítomných novinářů ho vyfotí. Evidentně po jeho nechvalně proslavené veřejné nevěře neztratil ani partnerku, ani smysl pro humor.

Nakonec vše dobře dopadlo a ani jedna z dívek nepřišla k úrazu. Nejkrásnější ”juniorkou” za ČR se stala osmnáctiletá studentka Andrea Žiačiková, která si mezi finalistkami vysloužila přezdívku ”mladá Vereška”. A je jí opravdu podobná, především díky charakteristickým kočičím očím. Všimnul si toho dokonce i Andrey manžel Daniel Volopich.

I přes svoji výšku 168cm není Žiačiková žádným nováčkem. Tohle je pro ni už devátý titul královny krásy. Holt Andrejky se líbí.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?