Prodělá Landa kalhoty? Žito se žene po hlavě do finančního krachu!

 Celebrity 
07. prosince 2014 09:01 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Daniel má za sebou turné Žito tour 2014
Koncertní turné Daniela Landy, které mělo několik zastávek po Čechách a na Slovensku, je u konce. Evidentně na něj ještě spoustu lidí nezapomnělo a v tuto chvíli by měl Landa doufat, že nezapomene. Tímhle to totiž všechno teprve začalo.

Zpěvák začíná pracovat na Velekoncertu, který už má své jasné datum a místo, ale zatím nemá to nejdůležitější - lid, který by celé letiště zaplnil. Zlé jazyky tvrdí, že Dan nemá šanci uskutečnit celou akci v tak velkém měřítku, obzvlášť po tom, co oznámil konec své kariéry v šoubyznysu.

Jedná se o jednu z Danových kejklí. „Žito by chtěl, aby tam přišlo 100 tisíc lidí, Landovi bude stačit 40 tisíc. Cokoliv nad čtyřicet je úspěch. Investice do tohoto koncertu budou úplně enormní, protože kromě obřích projekcí plánujeme obří scénu a celé je to zkrátka pojato naprosto megalomansky. Velké sbory, velký symfonický orchestr, spousta hráčů a nějaká další překvapení,” objasnil vipstory.cz Landa své plány.

Není pochyb o tom, že se bude jednat o neskutečně drahou záležitost, do níž se Landa rozhodl nakonec investovat. A nyní mu nezbývá než doufat, že si to na sebe opravdu vydělá, protože jinak se bude hrabat z pořádného finančního průšvihu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008