Nova chce investovat do dalšího propadáku, přestože sledovanost rok od roku klesá!

 Celebrity 
06. prosince 2014 07:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jednou z porotkyň se v minulosti stala Ewa Farna Profimedia
Máme za sebou čtyři sezony Superstar, která se později, především z finančních důvodů, sloučila se svým Slovenským kamarádem. A doneslo se nám, že na rok 2015 se chystá další ročník, což vipstory.cz zpěvačka Marta Jandová potvrdila.

Není však žádným tajemstvím, že zatímco první řada této talentové soutěže, která se tváří jako továrna na hvězdy, měla obrovský úspěch a vtáhla jako tornádo většinu populace, s každou další řadou sledovanost klesá a poslední ročník byl prý úplný propadák!

Investovat do takového projektu ale není žádná sranda a chce to pěkně tučnou sumu, a tak si říkáme, jestli by si daná stanice neměla dát raději pauzičku, nechat diváky trochu odpočinout a ušetřit si penízky na pár hezkých filmů.

Nehledě na to, že populace má ve vší té smršti Superstar, Hlas, X Factor, doslova bordel. Pamatujeme si leda tak Anetu Langerovou a Sámera Issu, protože ten má pořád spoustu fanynek (záhadně), jenž ho obdivují a zbytek už se tak nějak ztrácí a splývá v jednu velkou rozmazanou bublinu. Netvrdíme, že tyto soutěže nikomu jeho sen o kariéře v šoubyznysu nesplnily, ale kolik z vás dokáže bez mrknutí oka vyjmenovat všechny hlavní výherce?
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?