Vanda Hybnerová prozradila, za co ji rodina nenávidí. Stojí TOHLE za koncem dlouholetého manželství?

 Celebrity 
29. srpna 2014 10:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vanda Hybnerová se rozvádí se Sašou Rašilovem Foto: Facebook
Herečka Vanda Hybnerová právě teď prochází těžkým životním obdobím. Po dvaceti letech manželství se rozvádí s hercem Sašou Rašilovem a aby toho nebylo málo, objevily se zvěsti o tom, že její zatím ještě manžel už čeká dítě se svou novou přítelkyní.

Na otázky kolem rozvodu ovšem Vanda odpovídá velmi stručně: „Nechci o tom mluvit. Vůbec,” a odmítla se s vipstory.cz jakkoliv o tomto tématu bavit. Naopak se však Hybnerová svěřila, že léto si užila i tak. Se Sašou spolu mají dvě dcery a s nimi si užila hned několik dovolených.

„Měly jsme krásné léto, hodně cestovní. Několikrát jsme byly u moře, které milujeme a zbytek času jsem se věnovala práci,” prozradila herečka alespoň něco ze svého soukromí. Ostatně práci se momentálně věnuje velmi intenzivně. Má pro ni totiž blahodárné účinky a ty převším v těchto psychicky náročnějších měsících herečka potřebuje. Pro někoho je relaxací třeba masáž, Vanda se přiznala že odpočívá právě prací, což jí její blízcí mají často za zlé. „Rodina mě za to nenávidí, to vám může potvrdit i má dcera,” dodala s hlavou plnou starostí.

Důvod, proč po tolika letech skončilo její manželství, je však zřejmě zakopaný někde jinde. Jelikož je Saša Rašilov také herec, dvojice se často potkávala nejen doma, ale i v práci. Bohužel pro Vandu se prý v divadle potkávají i teď.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak upevnit partnerský vztah? Malá gesta a projevy lásky v každodenním životě mají obrovský vliv

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím