Co by měl udělat nevěrný Písařík? Má jen jedinou možnost, ale na tu asi nemá k**le...

 Celebrity 
28. srpna 2014 05:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Martin Písařík předvedl podobný intelekt jako jeho postava v seriálu Doktoři z Počátků TV Nova
Je-li někdo osobou veřejně známou, musí si dávat pozor na to, co dělá. Pokud se tedy například chce olizovat s cizí ženou, když má doma svou vlastní i s čerstvě narozeným dítětem, tak jako to předvedl Martin Písařík, má to dělat zamknutý v kumbálu a ne na veřejně přístupném místě.

Leč stalo se. Písařík se oddával nevhodným kratochvílím ve veřejném baru, navíc po akci, na níž byli přítomni i novináři, čili ho mohlo napadnout, že se mohou i po skončení večírku stále vyskytovat někde poblíž.

Ale co teď? Nejlepší by bylo nasypat si na hlavu vagón popela a omluvit se za úlet své ženě, to všechno veřejně. Je to sice pouze takové klišé, ale ukázal by dobrou vůli a hlavně by předvedl, že za své chování přebírá zodpovědnost. Toto gesto udělal například Tiger Woods. Manželka mu sice přesto dala kopačky, ale udržel si aspoň jakýs takýs glanc.

Jak ale slavné české nevěrníky známe, zaleze Písařík na pár týdnů do nějaké odlehlé nory a objeví se až za nějaký čas, kdy si bude myslet, že jsme na to všichni zapomněli. Prostě dělá ostudu a ještě je srab.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008