Topolánkova mladá rozbouřila absencí spodního prádla klidné vody. Rozhodně to není žádná stydlivka.

 Celebrity 
29. srpna 2014 04:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Simona Dvořáková byla nepřehlédnutelná Foto: Babor Beauty Spa
Finalistka České Miss a přítelkyně Tomáše Topolánka Simona Dvořáková přibližně za čtrnáct dní opustí Českou republiku, a asi proto si na nedávnou společenskou událost vzala šaty, v nichž na ni budeme vzpomínat ještě dlouho.

Všechny doplňky volila v tělové barvě, jen pusu a ony výrazné šaty zvolila v odstínech červené. Na tom by samozřejmě nebylo nic tak zvláštního, kdyby ovšem ty šaty neměly velký výstřih a neodhalovaly tak vydatným způsobem modelčino poprsí. Ačkoliv je to střihem i zpracováním moderní oděv, stejně se objevilo poměrně dost reakcí, že se jedná jen o lacinou provokaci.

„Nejsem stydlivá, ale určitě nemám ráda vulgární oblečení. Myslím si, že i když je ten výstřih velký, tak to vulgární není. Kdybych měla obrovská silikonová prsa, asi bych do toho nešla, ale takhle proč ne? Můžu si to dovolit a myslím, že to nevzbuzuje nic hanlivého,” brání se Dvořáková negativním ovacím.

Co si myslí místní jí však už brzy bude jedno. Simona odjíždí za modelingovou zakázkou až do Dubaje, kde se chystá pracovně usadit minimálně do Vánoc. „Nikdy přesně nevíte, co vás čeká, ale měla bych tam propojit modeling se sportem,” prozradila vipstory.cz Dvořáková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008