Bára Basiková vědomě ničí svůj exteriér. Proč na sebe kašle?

 Celebrity 
19. června 2014 06:50 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Povíme si za pár let... Foto: Archiv vipstory.cz
Když jsme se Báry Basikové zeptali na takové ty klasické holčičí drby, jak o sebe pečuje, dost dlouho váhala, jestli nám to má vůbec prozrazovat a možná to ani dělat neměla. „Já na sebe dost kašlu. Často chodím spát neodlíčená a to když někde řeknu, tak mě málem ukamenují,” svěřila se zpěvačka vipstory.cz.

„Někdy jsem prostě tak unavená, třeba po mejdanu, večírku nebo po koncertě, že si maximálně vyčistím zuby a pak sebou fláknu do postele. Já vím, hlavně asi řasy tím trpí a lámou se pod nánosem řasenky. I moje dcery mě napomínají, že je to hrozný,” pokračovala Bára a prostě konstatovala, že je hrozný lajdák.

Jenže právě její v podstatě už dospělé dcery by se, dá se říct, daly označit za spoluviníky. Především slovo mejdany nám utkvělo v hlavě. „Poslední dobou hodně chodím. Holky mě často vytáhnou na diskotéku nebo večírek. Synovi už je pět, takže ho běžně někdo pohlídá. A často někam vyrazíme i s manželem nebo chodíme na koncerty. Baví mě to,” prozradila Basiková, která prý chytila nový mladý dech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?