Marta Jandová fakt nemá ráda vychloubání. V Hlasu se tomu nevyhnula. Prozradila, co jí opravdu vadilo.

 Celebrity 
18. června 2014 05:18 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Marta podpořila koncert finalistů na střeše Foto: Centrum Černý Most
Soutěž Hlas Československa už brzy najde svého dalšího vítěze. Zbývající čtyři finalisté Andrea Holá, Vendula Příhodová, Martin Císar a Lo Hrůzová to nebudou mít jednoduché. Jejich osud a postup však mnohdy záležel právě na jednotlivých koučích. Tým Darta ve složení Marta Jandová a Dara Rolins se ale musel o hlas dělit.

„Samozřejmě jsme neměly vždycky stoprocentně stejný názor, ale těch rozdílných bylo velmi málo. Každá z nás tvoří jen 50% z našeho společného rozhodnutí. Musely jsme se proto shodnout jednohlasně, zda s účastníkem chceme pracovat nebo se s ním naopak rozloučíme,” říká Marta. Stručně řečeno se s Darou občas rozhádaly, jak už to mezi holkama bývá.

Jandová také prozradila, že špičkování mezi porotci ji baví a divákům skvěle opepřuje show, nebo že ji dojala píseň Mama od rappera Spirita. „O hip-hop jsem se nikdy moc nezajímala, nesedí mi ten vychloubačný tón – já mám tohle a ty nemáš nic – ale Majkův song, který zazpíval pro svoji maminku, se mi líbil. Jsem prostě cíťa,” dodala koučka, která přišla podpořit ”svoji” Andreu Holou na společné vystoupení finální čtyřky.

Na střeše Centra Černý Most se za horkého počasí otestovala vytrvalost jak zpěváků, tak i nadšeného obecenstva. Každý zazpíval dvě písně a pak se dav přesunul na autogramiádu. Kdo vyhraje se dozvíme již dnes!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?