Už šest let je Simona Stašová nevhodná pro děti do patnácti let. A chce v tom pokračovat.

 Celebrity 
19. června 2014 06:17 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Stašová jako Shirley Valentine Foto: Novoměstský hrnec smíchu
One woman show Simony Stašové. Přesně tak se dá označit divadelní inscenace Shirley Valentine, ve které herečka již šest let exceluje. „Je to o ženě, která chce využít život, který jí zbývá. Proto má hra takový ohlas zejména u divaček, které na to chodí pořád dokola. Když se někdy rozhlídnu při představení, mám pocit, že v prvních řadách jsou tváře, které znám,” říká Simona, která na festival plný smíchu, jenž se nedávno konal v Novém Městě nad Metují, přijela právě jako protagonistka této slavné komedie.

„Mě stále baví vyprávět tenhle pozitivní příběh s poselstvím, že život se nesmí vzdávat, i když mládí už je pryč. Postava Shirley v této divadelní hře má obecnou platnost ve všech národních prostředích. Tahle hra se líbí po celém světě, v Čechách, Austrálii, Kanadě... Jsem strašně ráda, že v Česku tato role potkala právě mě,” míní Stašová.

V jedinečné hře se Simona promění v patnáct postav, tři hodiny exceluje na jevišti a od dubna 2008, kdy se konala preiéra, má za sebou kolem pěti set repríz, které by ráda dotáhla až na tisícovku. Zbývá dodat, že hra je poměrně peprná, čili dětem do patnácti let nepřístupná.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?