Krutý konec královny dětských srdcí. Štěpánka Haničincová v sobě léta dusila smutek z prožitých tragédií.

 Celebrity 
20. června 2014 10:22 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Štěpánka s populární loutkou Čertíka Bertíka Foto: Facebook
Dřevěná loutka Čertíka Bertíka se díky Štěpánce Haničincové stala miláčkem českých dětí. Sama Štěpánka se snažila kolem sebe rozdávat smích a radost, ovšem její osobní život byl plný neštěstí a utrpení.

Kvůli otci alkoholikovi neprožívala Štěpánka právě idylické dětství. Její maminka spáchala sebevraždu a nešťastně zahynul i její mladší bratr. Největší ránu v životě ale herečce zasadila její dcera Alexandra, která emigrovala do Rakouska, a nebylo vůbec jisté, zda se spolu ještě někdy uvidí. Haničincová sice z obrazovky působila optimistickým dojmem, ale vnitřně ji sužovaly deprese, se kterými mnoho let bojovala. Ty se ještě více prohloubily po roce 1990, kdy o její pořad přestal být zájem.

Milovnice vína začala i přes přísné varování lékařů svůj žal a prázdnotu utápět v alkoholu a postupně se propadala na samotné dno. Poslední dny jejího života byly velmi smutné, neboť odmítala vycházet z bytu a pouze ležela a pila. Pod vlivem alkoholu a nešťastného pádu v pouhých šestaosmdesáti letech zemřela.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod