Tenhle fešák že má být panic? Ženy jsou přitom to poslední, co by mu scházelo!

 Celebrity 
08. dubna 2014 11:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Tomeš je v nové roli pravý opak Foto: Divadlo Kalich
Sympatický a pohledný herec Roman Tomeš se jednou přiznal, že místo na hodiny zpěvu raději utíkal za holkama a učitelky ho vždy musely napomínat, protože byl rád středem pozornosti. V nové roli v připravovaném muzikálu Horečka sobotní noci je tomu přesně naopak: „Já hraju Bobbyho, což je vlastně nejbližší kamarád Tonnyho, ale na rozdíl od něj je víc uťápnutý. Má větší strach a hlavně bojuje s jedním problémem – dlouhou dobu je panic. Nakonec se mu podaří ulovit jednu slečnu, ale ta otěhotní a v důsledku toho i dalších věcí nakonec spáchá sebevraždu, když skočí z mostu,” pospal Roman postavu, která je pro něj zaručenou výzvou.

Ženský kontakt je přitom ve skutečnosti to poslední, co by mu chybělo. V prvé řadě již asi dva roky tvoří rozkošný pár s hereckou kolegyní Michaelou Doubravovou, s níž často dvojici i hraje a když si spolu začali, v podstatě se přelil z jednoho vztahu do druhého.

Jeho přítelkyně Míša se ujme role Stephanie Mangano, která je zamilovaná do hlavní postavy Tonnyho, takže výjimečně to nebude její kluk, ale Pavel Kříž.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?