Pánové, pozor! Osmany Laffita nám vysvětlil, jak a kde dostal na svou holou hlavu nové, opravdové vlasy.

 Celebrity 
08. dubna 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Plešatý Osmany je minulostí včetně jeho ikonického copu Foto: Facebook O. Laffity
Bůh nadělil módnímu návrháři Osmanu Laffitovi talent, ale hustou hřívu nikoliv. Proto tento problém mnoho let řešil vyholenou hlavou. Nicméně nedávno se vrátil ze Španělska s úplně novým hustým hárem. „Musí se dopředu objednat vlasy podle budoucího nositele. Potom jsem seděl v salonu, oni všechno udělají a trvalo to asi tři hodiny. Je to proces bez jakýchkoliv problémů. Můžu do moře, k bazénu, jako kdyby to byly moje vlasy,” vysvětlil Osmany vipstory.cz s bujnou kšticí na hlavě.

Kam ale zmizel jeho dlouhý cop, na který nedal dopustit? „Mám ho schovaný, protože se bude dražit a peníze půjdou na nějaký dětský domov,” řekl návrhář. S nedostatečným vlasovým fondem se nikdy netajil a k radikální změně se odhodlal spíše náhodou. „V Americe jsem potkal člověka, který se tomuto systému věnuje a mě to zajímalo, tak jsem se domluvil, že si to nechám udělat. Pro mě to není žádná ostuda. Naopak, myslím, že je to perfektně udělané. Každý, kdo to viděl, mi říkal, že mi to sluší a že jsem omládl,” pochvaloval si spokojeně Lafitta.

Mělo by se jednat o jakousi operaci implantace vlastních vlasů. U nás se zatím pouze nastřelují cibulky a to návrhář kubánského původu odmítl.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve