Marcela Březinová se ani po třech letech nesmířila s osudem. Nad smrtí jejího manžela stále visí otazník.

 Celebrity 
07. dubna 2014 06:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Žádného chlapa nemá a zatím ho nechce... Foto: Večer pro dobrou věc
Budou tomu tři roky, ale krátkovlasá zpěvačka Marcela Březinová se dodnes z té tragédie úplně nevzpamatovala. Našla způsob, jak se znovu smát, bolestná rána je však až příliš hluboká.

Její manžel, režisér a skladatel Zdeněk Švarc, v červenci 2011 spáchal sebevraždu. Byl nalezen oběšený v lesíku na Praze 6. V té chvíli se Březinové rozpadl svět na malé kousíčky. Svou roli v tom sehrál i fakt, že na začátku její pěvecké kariéry se jí oběsila maminka. Nad Švarcovou sebevraždou dodnes visí jeden velký otazník. Nenechal žádný dopis na rozloučenou a nic tomu předem nenasvědčovalo. Muka byla o to větší, když se Marcela o jeho smrti dozvěděla nejdřív na internetu. Zdeňkovi bylo padesát sedm let a proslavil se např. jako režisér prvních dvou řad seriálu Rodinná pouta.

S manželem má Březinová dnes již dospělou dceru Vandu. Alespoň to malinko tiší obrovský šrám, jenž zpěvačce zůstal v srdci. Do této chvíle je však sama a žádného dalšího chlapa zatím nechce. Na nedávném charitativním Večeru pro dobrou věc, který opětovně pořádal její kamarád David Novotný, se svěřila, že doposud není smířená s osudem, který ji potkal.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod