Dr. House se znovu vrací do Čech. Se svojí kapelou vystoupí na jediném koncertu v Brně.

 Celebrity 
03. dubna 2014 15:13 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kdo to ještě neví, Hugh Laurie je i zpěvák a velmi úspěšný Foto: Archiv
Herec a zpěvák Hugh Laurie, kterého čeští diváci důvěrně znají coby svérázného doktora Gregoryho House, brilantního diagnostika s poněkud nevybíravými způsoby z amerického seriálu Dr. House, po svých úspěšných koncertech s kapelou The Copper Bottom Band v loňském roce v Praze znovu míří za českými diváky a posluchači.

Argentinské národní noviny jeho poslední show okomentovaly více než dobře. „To, co vidíte na scéně je show provedená velmi kvalifikovaným milovníkem hudby, jenž k pobavení publika propojuje charisma s elegancí.” Po triumfálním úspěchu svého druhého alba Didn’t It Rain a následného zcela vyprodaného turné po Jižní Americe, Austrálii a Novém Zélandu Laurie přidává do současného světového turné na toto léto opět Evropu. „Tahle skupina hraje nejlíp, jak ji kdy uslyšíte. Otevírá obálku fyzické roztomilosti. Myslím, že vám můžu slíbit skvělý zážitek!,” říká herec.

Laurie hrál v mnoha filmech. Za všechny můžeme jmenovat Rozum a cit, 101 dalmatinů, kasovní trhák Muž se železnou maskou a objevil se i v seriálu Přátelé. Často propůjčuje svůj hlas animovaným postavičkám, naposledy se tímto způsobem podílel na filmu Strašidlo Cantervillské, který půjde do kin letos.

V České republice se tentokrát bude konat pouze jediný koncert v Brně v Kajot Aréně 22. července od 20h. Poprvé si jeho show mohou vychutnat také východní sousedé, v Bratislavě vystoupí den před brněnskou zastávkou. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticket Art od 590Kč.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?