Vlaďka Erbová raději nečte, co se o ní píše. Pomluvy ignoruje, ale když prý bude třeba, požene to vejš!

 Celebrity 
03. dubna 2014 04:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
S Řepkou se člověk doma určitě nenudí...! Foto: Krušovice
Zdá se to neuvěřitelné, ale i někdo jako Tomáš Řepka je schopen podlehnout svodům komerce. Jak už jste možná zaregistrovali, bývalý fotbalista se propůjčil do komerční reklamy na pivo Krušovice. Důvod byl prostý: „Nepiju tvrdý alkohol, ale pivo mám rád a když přišla tato nabídka, tak jsem se vůbec nerozhodoval a hned ji přijal,” dodal Tomáš. Role mu byla nabídnuta i proto, že je bouřlivák a hraje ve spotu sám sebe.

Hromy a blesky teď vyvolává především jeho druhá kniha Neuhýbám, s čímž souvisí i zvýšená popularita nejen Tomášova, ale i jeho manželky Vlaďky Erbové, která se naučila média raději ignorovat. „Zaznamenala jsem, že se toho teď píše hodně, ale proto, že mi chodí zprávy na mobil a na Facebook. Lidé mi píší, povzbuzují a utěšují mě. Tak vždy poznám, že je v bulváru nějaké citlivější téma, ale vlastně nevím, co se kde přesně probírá. Pro mě je to naučená věc – nečíst, nekupovat, nevšímat si toho a ono to tak funguje,” řekla Erbová vipstory.cz.

Jelikož krátkovlasá modelka často musí čelit rasistickým urážkám, ignorace je zřejmě nejlepší dostupná varianta, ale všeho prý moc škodí a má za sebou silný tým právníků. „Budu se bránit,” dodala Vlaďka stále bojující s útoky na její rodinu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod