Dcera Aleny Vránové zemřela kvůli závislosti na alkoholu. Kdo další se léčil v Bohnicích, kromě Ivety Bartošové?

 Celebrity 
23. ledna 2014 12:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Alena Vránová a Vladimír Ráž v pohádce Pyšná princezna Youtube.com
Herečka Alena Vránová ztratila na konci loňského roku svoji jedinou dceru Markétu Rážovou, jež měla s hereckým kolegou Vladimírem Rážem. Přišlo to, co bylo nevyhnutelné. Trpěla závislostí na alkoholu, kterou odmítala léčit. S tím souvisely i další problémy, jako postupné selhávání jater a ledvin, alkoholová demence... až ji to nakonec stálo život. Dokonce nějaký čas strávila v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Bohužel marně. Nebyla ovšem jediná, kdo musel požádat o pomoc odborníky.

V léčebně pobývala i Iveta Bartošová nebo Petr Hapka. Bohnice zevnitř poznala spousta celebrit. Herečka Vilma Cibulková se dva roky léčila ze závislosti na alkoholu. Holdovat mu začala prý od chvíle, co žila s cholerickým režisérem Miroslavem Macháčkem. Avšak Miroslav Etzler, paradoxně expartner Cibulkové, se kvůli alkoholu léčil měsíc. Tehdy se svěřil: „Věci jsem oddaloval a rušil a to je dobrá dispozice k tomu, aby se člověk stal pijanem. Měl jsem pocit, že mi začíná odcházet mozek...”

Stále dokola bojuje a bojuje Oldřich Kaiser. Několikrát, povětšinou marně, léčil také závislost na alkoholu. Stále má ale šanci. Kdo svůj boj naopak nevyhrál, stejně jako Markéta Rážová, je zpěvák Petr Muk. Zemřel v pětačtyřiceti letech, jelikož tišil deprese alkoholem a drogami, což se mu stalo osudným.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?