Eva Decastelo prozradila nový druh diety. Je hnusná, ale funguje.

 Celebrity 
22. ledna 2014 05:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kilo sem a kilo tam... Foto: Radim Kořínek
Dvojnásobná maminka a moderátorka Eva Decastelo teď sklouzla na nejnižší váhu, jakou kdy měla. Váží 49 kilo, což zní možná strašidelně, ale s její výškou to na umření rozhodně není. ,,Předtím jsem vážila asi 53 kilo, ale největší váhu jsem měla v nějakých devatenácti letech, to jsem měla skoro šedesát pět a bylo to fakt hrozný, ale moje babička byla spokojená. Kdykoliv mi řekla, že mi to sluší, tak já věděla, že jsem tlustá,” zavzpomínala Eva.

Momentálně prý drží dietu po vzoru hollywoodských celebrit. „Za A) nemám čas a za B) teď jedu s Českou Miss točit medailonky na Mauricius, loni jsem byla na Filipínách, a stačí, že tam budu nejstarší, ještě abych byla nejtlustší. Takže jsem najela na lehkou dietku. Jím dětské výživy. Je tam dostatek živin, takže si dotyčný nepoškodí tělo a zároveň to má málo kalorií. Ale ty výživy jsou fakt hnusný,” dodala ke svojí ztracené váze.

No ale hlavně, že jí to sluší. Možná bude mezi Misskami nejstarší, ale na fotografiích, kde vypadá jako žena vamp, ukázala, že jim minimálně šlape na paty.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve