Lady Gaga konečně vypadá jako člověk. Paradoxně k tomu potřebovala módní ikonu, která vypadá jako mumie.

 Celebrity 
22. ledna 2014 11:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Nová Lady Gaga slaví mnoho úspěchů Foto: Twitter
Od té doby, co se zpěvačka Lady Gaga stala tváří nejnovější Versace kolekce, jde ruku v ruce s ikonou této značky, Donatellou Versace. V prvé řadě nevypadá jako bláznivá kreatura, co si láme nohy na metrové platformě a přes obličej má hozenou masku, se kterou by mohla strašit nejenom děti, ale i dospělé. Všichni jsou překvapeni, že Gaga umí být i žena a především lidská bytost. Nepřehlédnutelná je pořád, leč s tím rozdílem, že nevzbuzuje hrůzu, ale zájem přítomných pánů.

Kromě pracovního závazku se s mumií Donatellou spřáhla i v osobním životě. Pařížský týden módy je v plném proudu a obě platinové společnice zde vypadaly jako matka s dcerou. Černé šaty, dlouhé blonďaté vlasy, výrazně nalíčené oči. Jediný rozdíl mezi nimi tvořil nespočet Donatelly plastických operací. Zrodil se tu opravdu blízký vztah. Jedna z písní na novém albu Lady Gaga Artpop se dokonce jmenuje právě Donatella.

Nutno podotknout, že nová vizáž kontroverzní zpěvačce opravdu sluší, ale otázkou zůstává, jak dlouho jí udrží. U Lady Gaga je běžné, že její image se mění jako počasí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47