Eva Pilarová už má konečně svůj hrob. Na stejném místě jako Karel Gott

 Celebrity 
13. listopadu 2020 16:02 / René Černý
  5
📷
8 fotografií v galerii
Eva Pilarová má konečně důstojný hrob Archiv Zuzany Kardové
Po osmi měsících má Eva Pilarová konečně svůj hrob. Urna se zpěvaččinými ostatky byla v pátek uložena na hřbitově na pražských Malvazinkách. Dokonce přímo naproti hrobu jejího kolegy a kamaráda Karla Gotta. Proč nespočinula po smrti v rodném Brně, jak se původně zamýšlelo?

Manžel, vdovec po Evě Pilarové Jan Kolomazník, přátelé včetně Zuzany Kardové, bývalé partnerky dnes již také nežijícího zpěváka Dana Nekonečného, se počtvrté se slavnou zpěvačkou rozloučili.

"Je to pro ni to nejlepší místo a budu ji mít stále nablízku. A její fanoušci taky," svěřil se Jan Kolomazník, který měl urnu s ostatky své milované ženy, s níž prožil přes 35 let života, doma. 

„Tenhle hřbitov má atmosféru a mohu sem zajít, kdykoli budu chtít. Eva tu bude i s Karlem Gottem. Měli se moc rádi, vzájemně se podporovali," podotkl Kolomazník.

Ten se jen velmi těžko loučí se svou ženou, u níž byl do jejích posledních chvil a velmi obětavě se o ni staral celá léta. V Brně sice žije ještě maminka Pilarové, 105letá Eva Bojanovská, syn a vnuci, ale kromě maminky se zpěvačka s rodinou příliš nestýkala.

"Syn se o Evu moc nezajímal a dokonce ani na pohřbu nebyl. Byly tam nějaké věci z minulosti. Ale už tak, byla to přeci jen jeho máma a ona měla Milana velmi ráda. Moc jí mrzelo, že ty vztahy nejsou dobré," dodal blízký rodinný přítel.

Autorem náhrobku hrobu Evy Pilarové je stejně jako u toho Gottova Tomáš Vystyd. Mramorový kámen, který v sobě má naznačen kříž, je ozdoben zpěvaččinou podobiznou a podpisem Eva Pilarová. Nechybí ani datum narození a úmrtí.

Každý, kdo půjde na hrob Pilarové, se jistě zastaví i na hrobě Gotta a naopak. A tito dva velikáni tak mohou po odchodu z tohoto světa odpočívat věčným spánkem vesměs společně. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod