Spice Girls po letech na společné fotografii: Takhle se slavné krásky změnily!

 Celebrity 
03. února 2018 16:31 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Spice Girls po letech spolu i s manažerem Instagram
Všech pět zpěvaček z legendární dívčí skupiny Spice Girls si po letech dalo dostaveníčko v domě Geri Halliwellové. Na přátelském setkání nemohl chybět ani tehdejší manažer skupiny Simon Fuller. Toto setkání udělalo především velkou radost fanouškům kapely a ještě více je potěšila společná fotka.

Victoria Beckhamová zveřejnila fotku na Instagramu a napsala pod ni: "Miluju moje holky! Tisíce polibků. Bylo to vzrušující."

Formace hodlá vyrazit na turné, které by mělo vynést každé člence kolem 14 milionů dolarů (asi 280 milionů korun). Zdroj blízký kapele se svěřil, že o turné už zpěvačky hovořily v minulosti několikrát, ale až nyní se konečně dohodly na podmínkách tour.

Naposledy Spice Girls společně vystoupily v roce 2012 na závěrečném ceremoniálu Olympijských her v Londýně. "Vystoupit na Olympijských hrách byla pro mě neskutečná čest. Jsem velice pyšná, že jsem měla tu příležitost a jsem pyšná na to, že jsem Britka," řekla tehdy Victoria.

Zároveň však dodala, že už se to nebude opakovat. "Musíte vědět, kdy je ten správný čas opustit večírek," řekla zpěvačka, která svým prohlášením zarmoutila fanoušky. Tehdy si všichni mysleli, že už se kapela společně na pódiu nikdy neobjeví.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve