Moderátor televize Prima se stane otcem! Jeho partnerka je v pátém měsíci

 Celebrity 
08. ledna 2018 14:24 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tomáš Hauptvogel zveřejnil radostnou zprávu Facebook
Moderátor primáckých zpráv Tomáš Hauptvogel zveřejnil radostnou zprávu. Se svojí manželkou Monikou čeká přírůstek do rodiny. Monika je v pátém měsíci těhotenství a miminko se jim narodí na jaře.

Tomáš Hauptvogel je momentálně ten nejšťastnější chlap pod sluncem. Na aktuálních fotografiích on i jeho partnerka září štěstím.

"Ještě jedna vánoční připomínka. Jeden dáreček nebyl sice úplně vidět, ale žádný jiný se mu nemohl rovnat," napsal šťastný moderátor na Facebook.

Tomáš s Monikou si v minulosti zažili své. V dubnu 2015 měl Tomáš vážnou nehodu na motorce, kdy ho srazilo auto. Ženil se o berlích v říjnu téhož roku a po jeho uzdravení nechtěli nic uspěchat. Tomáš byl odkázaný na pomoc své partnerky a Monika se o něj musela starat jako o malé dítě. Po uzdravení se manželé ještě trochu chtěli podívat po světě a v létě strávili dovolenou v Asii. Nyní přišel ten správný čas na založení rodiny. 

Tomáš moderuje již pět let zprávy na Primě s Terezií Kašparovskou a také se s ní střídá v moderování nedělní Partie. V minulosti působil jako reportér v televizi Nova.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008