Bílá si udělala výlet. Neuhádnete kam!

 Celebrity 
17. února 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
5 fotografií v galerii
Lucie Bílá navštívila místo s asi nejslavnějším českým hradem Facebook
Volného času má Lucie Bílá opravdu málo. Když už si den dva vyšetří, odjede na svou chalupu do Českého ráje a nabírá sil a je šťastná. Tentokrát si ale udělala výlet. Jen těžko by někdo uhádl, kam se Zlatá slavice vydala!

Zpěvačka se vydala na Karlštejn. Na místo spojené úzce s naší historií. Prošla si městečko, a samozřejmě se vypravila na hrad. Tam se potkala s kastelánem Jaromírem Kubů i jeho kolegy, kterým věnovala svého, ručně vytvořeného andělíčka. 

Se svou návštěvou hradu, kam kdysi, alespoň podle pověsti něsměly ženy, se Lucie pochlubila na svém profilu na sociální síti! 

„Kastelán Karlštejna Jaromír Kubů a jeho zástupce Lukáš Kunst se o mne starali jako o vlastní," napsala Bílá a samozřejmě, že veliké dojmy si odnesla i zážitek z nejkrásnějšího místa Karlštejna! „Kaple svatého Kříže je jedno z nejkrásnějších míst, která jsem kdy navštívila," dodala Lucie.

Na Karlštejně načerpala spousty energie a inspirace pro svou další práci. Třeba pro chystaný muzikál Sestra v akci, kde má hrát hlavní roli a co nevidět se začne zkoušet! 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod