Bože! Sovákův syn jako poslední somrák v Praze! Je snad vážně nemocný?

 Celebrity 
19. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Schmitzer na tiskovce k filmu Padesátka vypadal tak, že by mu leckdo dal i na polívku Profimedia
Tedy ten má ránu. Vypadá jako poslední somrák v Praze. To si říkala řada lidí, kteří přišli na tiskovku k novému filmu Vojty Kotka Padeástka o Jiřím Schmitzerovi. Herec a hudebník působil velmi sešlým, zanedbaným a unaveným dojmem. Je snad vážně nemocný?

V minulosti měl Schmitzer, syn Jiřího Sováka velké problémy s alkoholem. Kdysi dokonce seděl za to, že autem porazil a zabil člověka. Právě to mu jeho slavný otec nemohl nikdy odpustit, proto se ani před jeho smrtí nesmířili.

Sám Jiří Schmitzer, který patří k našim nejlepším hercům o tom nikdy nechtěl mluvit. Nicméně teď, když už překročil šedesátku, vypadá spíš o deset let starší. Co se mu stalo?

"Je nemocný, nebo to má z chlastu? Vypadá hrozně. Je jako poslední bezdomáč, hned bych mu dala na polívku. Jeho otec by se za něj jistě styděl," štěbetaly si dvě novinářky na tiskovce v kavárně Lucerna.

Vojta Kotek uvádí svůj nový filmový počin, který točil z většiny ve Špindlu právě do kin. Oficiální premiéra je naplánována na 24. prosince, tedy na Štědrý den.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47