Tyhle dvě známé herečky dostaly padáka? Principál Töpfer jim zrušil hru, kterou milovala nemocná Jana Hlaváčová!

 Celebrity 
08. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marta Vančurová a Daniela Kolářová jsou zaskočeny derniérou oblíbené hry archiv DVN
To byla moje písnička! Tak se jmenuje představení Divadla Na Vinohradech, v kterém excelovala řada předních herců. Mimo jiné i herečky Marta Vančuová a Daniela Kolářová. Jenomže principál scény Tomáš Töpfer řekl - konec! Půjdou teď obě důchodkyně na dlažbu?

Ve hře hrála ještě donedávna malou roličku stárnoucí a nemohoucí herečky velmi nemocná Jana Hlaváčová . Ta pak ze zdravotních důvodů musela skončit. Teď končí všichni.

"Dozvěděla jsem se, že naše představení bude mít v prosinci derniéru. Mrzí mě to, ale nedá se nic dělat. Tak to je," konstatovala Marta Vančurová.

Velmi zaskočená je nejenom Gabriela Vránová, Liliana Malika, ale i Daniela Kolářová. Ta také přijde o práci. Obě herečky jsou sice tu a tam osloveny televizí, filmem, nebo zájezdovým představením, ale stálé angažmá nemají a Kolářová jen hostuje ve Studiu Dva.

"No, Tomáš Töpfer řekl, že to chce omladit repertoár, že tohle se hraje dlouho. Spíš si myslím, že asi některou z těch hereček nemusí a nemá důvod nasazovat na další sezónu," řekla VIPstory.cz členka vinohradského souboru.

Před časem skončila kvůli roztroušené skleróze a depresím i Jana Hlaváčová, pro kterou to byla poslední příležitost, jak si zahrát v divadle. "Měla tam jen malý, ale výrazný štěk, kdy hrála na vozíčku, přivezli ji na pódium a ona řekla větu: "To byla moje písnička" a vlastně to bylo všechno," dodala další z hereček.

Zda Kolářová s Vančurovou dostanou od Tomáše Töpfera jinou nabídku, nebo osloví spíš mladší, nadějné herečky, není jisté.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve