Tahanice o miliony! Smrt populárního herce rozpoutala domácí peklo

 Celebrity 
05. února 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zlatou sošku Robin Williams získal v roce 1998  Shutterstock
Rodina amerického herce Robina Williamse, který 11. srpna spáchal sebevraždu, se začala soudit o jeho majetek. A to i přes to, že známý komik 31. ledna 2011 podepsal poslední vůli, ve které odkázal téměř veškerý majetek svým třem dětem.

V závěti stojí, že má být po jeho smrti celý majetek přepsaný na fond, který pro své děti 31letého Zaka, 25letou Zeldu a 23letého Codyho zřídil. V dokumentech se dále uvádí, že každý jeho potomek má po dosáhnutí jednadvaceti let dostat třetinu svého podílu, polovinu po dosáhnutí pětadvaceti let a zbytek má být potomkům vyplacen ve věku třiceti let.

Williamsova poslední manželka Susan Schneiderová ovšem se závětí nesouhlasí a vytáhla se svými právníky do boje. Schneiderová, se kterou se Williams oženil v říjnu 2011, měla po smrti manžela dostat pouze podíl na základě jejich předmanželské smlouvy. S tím se ovšem nechce smířit a soudu předložila dokumenty, ve kterých uvádí, že krátce po hercově smrti někdo z jejich domu odnesl cenné předměty, které jí po zesnulému manželovi měly připadnout.

Sourozenci mají ovšem na celou věc naprosto odlišný názor. Tvrdí, že macecha si poslední vůli nesprávně vyložila a snaží se přivlastnit věci po jejich otci, na které nemá nárok. Naopak si stěžují, že je nechtěla vpustit do domu a znemožnila jim tak přístup k osobním věcem. Pozůstalost zahrnovala grafické romány, divadelní masky či sošku Oskara, kterého herec obdržel za snímek Dobrý Will Hunting.

Schneiderová, která byla za oblíbeného komika provdaná jen velmi krátkou dobu, si dělá nárok na věci týkající se jeho herecké kariéry, navíc si přivlastnila i sbírku hercových hodinek, které měly přejít do vlastnictví Williamsových potomků.

Boj právníků o pořádnou sumu peněz začíná.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod