Divoký rok Mareše a Faltýnové. Tuny usmiřovacího sexu a veřejné potupy!

 Celebrity 
31. prosince 2014 05:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Prozatím stále spolu... Profimedia
Budou mít letos italské nebo romantické Vánoce? Tipoval každý, kdo se doslechl o dalším vzkříšení vztahu prostořekého moderátora s nestydatou modelkou. Leoš Mareš a Petra Faltýnová za sebou mají opravdu výživný rok, až jsme se rozhodli, že by to stálo za rekapitulaci!

Leden – Na nový rok o slepičí krok a Leoš s Petrou rovnou šlápli do h... Po dvou letech udělali radost všem negativistům, kteří jejich vztahu nevěřili a rozešli se. Prý definitivně. Jako důvod uvedli rozdílné názory na společné soužití.

Únor – Neuběhl ani měsíc a znovu se ukázali ve společnosti jako pár. To bylo nářku, že se jedna z nejhvězdnějších dvojic českého šoubyznysu rozešla a evidentně zbytečně. To musel být ale usmiřovací sex. O Faltýnové s Marešem se povídá, že jsou to pěkní divoši.

Červenec – A už je to tady. Žhavý letní měsíc stejně rozžhavil i Leoše. Ten přímo na festivalu v Karlových Varech poslal svoji milovanou k šípku a použil k tomu dost nevybíravý slovník. Moderátor už měl podle svých slov modelky plné zuby. Následovala další hromada nářku, ubrečené fotky Faltýnové a opět to mělo být už definitivní!

Říjen – Tentokrát to vydrželi ”celé” čtyři měsíce! Vrabci na střeše si začali štěbetat, že už jsou zase spolu a je tomu tak. Leoš označil Petru místo přežvýkavce tentokrát za svou auru života a plamen vášně mezi nimi plápolá jako o život. Podle posledních informací jsou spolu stále...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008