Zničí David Matásek své třetí manželství kvůli labilní neurotičce ze slavné rodiny?

 Celebrity 
18. září 2014 12:31 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Právě láska k motorkám dala nový milenecký pár dohromady Foto: Facebook
Skoro by se chtělo říci, že by ve svém věku mohl mít David Matásek rozum. Ale už to vypadá, že tomu tak není a rozum spadl herci o něco níže, než bylo bezpodmínečně nutné. Matásek prý naprosto propadl své mladičké milence Evě a se sedmadvacetiletou fashion blogerkou tráví stále více času, samozřejmě na úkor své rodiny. A jejich vztah začíná nabírat na obrátkách. Eva je do herce údajně po uši zamilovaná a nechce se ho za žádnou cenu vzdát.

Z okolí milenců se ozývají hlasy, že příbuzná Sáry Saudkové, která sama také pracuje v umělecké branži, definitivně sekla se svou prací v Německu a vrací se kvůli Matáskovi do Čech. Zároveň však o Evě její známí prohlašují, že je nejenom velmi cílevědomá a většinou tak dosáhne svého, ale má i více než problematickou povahu hraničící s labilitou a hysterií. Několik let byla dokonce závislá na antidepresivech.

Zamilovanost je jedna věc a každodenní realita druhá. A je otázka, co bude následovat, jestli se vysněný sen slečny Evy stát se paní Matáskovou, nevyplní.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod