Tahle žena objevila oběšeného Robina Williamse! Pláčou nejen jeho blízcí a fanoušci, pláče celý Hollywood.

 Celebrity 
14. srpna 2014 07:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Herce našla jeho osobní asistentka Rebecca Spencer Foto: Facebook
Pomalu se začínají odtajňovat děsivé okolnosti smrti hollywoodského herce Robina Williamse. Skutečnosti bohužel opravdu nasvědčují tomu, že nezapomenutelný komik odešel ze světa dobrovolně.

Podle policejních protokolů se prý Robin nejprve pokusil podřezat si žíly kapesním nožíkem. Když však shledal tento čin marným, sáhl po další z možností a oběsil se opaskem, jehož druhý konec přivřel do dveří. Přestože Robinova manželka Susan spala hned ve vedlejší místnosti, nic o tom, co její muž právě provádí, netušila a ráno dokonce v poklidu odešla do práce. Dopoledne už bylo všem divné, kde Williams je a následně ho jeho osobní asistentka Rebecca Erwin Spencer objevila doma už mrtvého.

Nad Robinovou tragickou smrtí nevzlykají pouze jednotlivé osoby, ale celý slavný Hollywood se okamžitě zahalil do smuteční černé. V Americe je momentálně shodou okolností i reportérka Primy Adéla Jandová, která tuto skutečnost potvrdila fotografií místa, kam mu jeho příznivci nosí květiny a jiné upomínkové předměty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?