Šťastné období Jiřího Dvořáka. On jde z role do role, jeho exmanželka Bára Munzarová zmizela jak pára nad hrncem.

 Celebrity 
04. března 2014 05:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Dvořák patří k mužům, kteří zrají jako víno Foto:Facebook
Když se dali Jiří Dvořák a Bára Munzarová při natáčení filmu "Vůně vanilky" dohromady, byla to právě Bára, která byla v manželství tou slavnější a režiséry obletovanější hvězdou. Pár let uplynulo a karta se obrátila. Herečka se při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě seznámila s Martinem Trnavským, který kvůli Munzarové ukončil předcházející třináctiletý vztah. Následoval rozvod a Dvořák se pakoval z rodinné vily v Modřanech.

Ovšem herecký život je tak trochu jako na houpačce a zatímco o Báře není v posledních letech ani vidu ani slechu, Jiří Dvořák přehrabuje herecké nabídky doslova vidlemi. Jeho představení v divadle jsou beznadějně vyprodaná a v televizi jsme ho mohli naposledy vidět pokračování seriálu Sanitka 2 a v seriálu Ztracená brána. I jeho soukromí prošlo velkou změnou. Herec žije s mladou partnerkou a vypadá nad míru šťastně a spokojeně.

Na rozdíl od jeho úspěšné herecké kariéry, ta Bářina trochu skomírá. Herečka se rozhodla odejít z Divadla na Vinohradech a v současné době, ji můžeme vídat pouze v divadelním spolku Frída, který před třinácti lety založil její partner Martin Trnavský.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít