Celebrity se sešly u Džambulky. To byla panečku akce!
Celebrity
26. února 2014 05:39
/
Jitka Jahodová
📷
3 fotografie v galerii
Samozřejmě nechyběl ani dobrý alkohol / Foto: Aleš Macciani
Martin Maxa, Petra Černocká a Pavel Vohnout, ti všichni se vypravili hodovat do makedonské restaurace Džambulka v Sokolovské ulici. Když majitelé návštěvníky ubezpečili, že s Ivetou Bartošovou to nemá nic společného, mohla zábava začít v plném proudu.
Poté, co sličná tanečnice za zvuku hudby dovlnila svůj břišní tanec, pustili se hosté do vaření. Slavnou trojici tak čekala kulinářská zkouška. Jejich úkolem byla z nachystaných surovin příprava tradičního makedonského předkrmu, ovšem každý se s tím popral po svém. Uspěl především Pavel přezdívaný Kyklop. „Miluju vaření, v tom se prostě vyžívám. Vařím i doma, když mám čas a rodinka si moje výtvory vždycky pochvaluje.“ I Petře Černocké se kuchařské kreace dařily a zvládla to na výbornou.
Kdo pokulhával, byl Martin Maxa. Zpěvák prozradil, že není žádný kuchtík. „Asi to bude tím, že já jsem ve stravování velice skromný člověk. I když to tak nevypadá, spokojím se s málem. Nejsem vybíravý a v podstatě mi chutná všechno. Akorát řeším, aby to bylo alespoň trochu zdravé. Ale pak to vede k nicnedělání. Člověk doma moc nevaří, vystačí si s tím, co dům dá a já pak nejsem v kuchyni kreativní,” řekl vipstory.cz Martin s tím, že většinou ho kuchařským uměním překvapí spíš nějaká slečna. „Já jsem se u toho makedonského jídla inspiroval pohádkou O pejskovi a kočičce.”
Poté, co sličná tanečnice za zvuku hudby dovlnila svůj břišní tanec, pustili se hosté do vaření. Slavnou trojici tak čekala kulinářská zkouška. Jejich úkolem byla z nachystaných surovin příprava tradičního makedonského předkrmu, ovšem každý se s tím popral po svém. Uspěl především Pavel přezdívaný Kyklop. „Miluju vaření, v tom se prostě vyžívám. Vařím i doma, když mám čas a rodinka si moje výtvory vždycky pochvaluje.“ I Petře Černocké se kuchařské kreace dařily a zvládla to na výbornou.
Kdo pokulhával, byl Martin Maxa. Zpěvák prozradil, že není žádný kuchtík. „Asi to bude tím, že já jsem ve stravování velice skromný člověk. I když to tak nevypadá, spokojím se s málem. Nejsem vybíravý a v podstatě mi chutná všechno. Akorát řeším, aby to bylo alespoň trochu zdravé. Ale pak to vede k nicnedělání. Člověk doma moc nevaří, vystačí si s tím, co dům dá a já pak nejsem v kuchyni kreativní,” řekl vipstory.cz Martin s tím, že většinou ho kuchařským uměním překvapí spíš nějaká slečna. „Já jsem se u toho makedonského jídla inspiroval pohádkou O pejskovi a kočičce.”
Kam dál?