Jana Švandová utrácela v Africe. Teď by se jí hodila nějaká ta kačka navíc.

 Celebrity 
15. února 2014 13:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jana se prý nechá lehce přesvědčit Foto: Alex Macciani
Nevíme, kolik si Jana Švandová vydělává, ale peněz dneska není nikdy dost. Sympatická herečka, která se právě vrátila z golfové dovolené v Africe, nám svěřila, že co se investic týče, tak u ní nula od nuly pošla. „Už jsem investovala, ale nikdy z toho nic nebylo. Tak jsem tady, abych se něco dozvěděla a příště na tom účtu přibyla nějaká ta procenta.”

Přidala se k ní Michaela Ochotská a společně navštívily společnost TeleTrade, která se zabývá finančním trhem a její obchodní ředitel Robert Kraft se rozhodl dámy trochu vzdělat v této sféře. Holky spolu sice neustále štěbetaly, ale po pokřtění kanceláře na Karlově náměstí využily příležitosti a ředitele zahrnuly otázkami ohledně správného investování financí.

„Je pravda, že jsem měl zpočátku trochu trému,” svěřil se Robert Kraft. „Na komunikaci v kanceláři jsem samozřejmě zvyklý, ale celebritám, natož tak půvabným, jsem ještě finanční obchodování nevysvětloval.” Přesto žádná tréma znát nebyla a každá si na jeho výkladu našla něco zajímavého.

„Mě tedy zaujal fakt, že ještě před tím, než začnou obchodovat, TeleTrade své klienty zdarma zaškoluje,” pochvalovala si Jana Švandová a dodala: „Alespoň vím, do čeho jdu a jak se k tomu správně postavit!” Herečka na sebe práskla, že si ráda nechá poradit a je hodně důvěřivá, pokud ji někdo přesvědčí.

To Míšu Ochotskou zaujalo synchronní obchodování. „Znamená to, že si vyberete obchodníka, který má dobré výsledky, napojíte se na něj a v podstatě kopírujete jeho obchody, ale provizi mu platíte jen za ty ziskové. Taky je fajn, že se obchoduje na internetu, takže kvůli tomu nemusíte nikam jezdit a svoje penízky můžete rozmnožovat pěkně v pohodlí domova.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008