Verešová si pozvala kadeřníka až z Paříže. Odkud si pozve chirurga?

 Celebrity 
11. února 2014 10:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
To musel být pěkně mastný účet! Foto: Facebook A. Verešové
Slavnostní Ples v Opeře, který proběhl tuto sobotu, se ve velké míře nesl v černých barvách. Známá kritička Františka to originálně nazvala pohřební vlnou tsunami. Barvu noci zvolila i Andrea Verešová, ovšem to by nebyla ona, kdyby to nemělo nějaký bonus.

Její róba je právem řazena mezi nejzajímavější toalety večera. Je od slovenské návrhářky Pištějové, která si umí vkusně poradit s dramatičností a podle slov modelky prý předvedla svoji tvorbu i na newyorském fashion weeku. K netradičním šatům si Andrea nechala učesat obrovský drdol a kadeřník Chris za ní vážil vskutku dlouhou cestu, přijel až z Paříže.

Ale navrch dokonalá Verešová se teď potýká se zdravotními problémy. Že je vášnivá sportovkyně, to všichni víme. Nevynechá jedinou chvíli, aby nešla v zimě lyžovat. Letos musela tuto aktivitu provádět s ortézou, ale některých sportů se prý musela vzdát úplně. „Podle posledního rentgenu a magnetické rezonance to vypadá hůř, než jsem očekávala. Mám přetrhané vazy a poškozený meniskus. Měla bych jít na další operaci, ale pořád to odkládám,” svěřila Andrea. A my můžeme jedině poradit, že zdraví máme jenom jedno.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve