Záhadná Anička Polívková zřejmě randí s tanečním kolegou Kurtišem. Kopačky, co uštědřila expříteli, začínají dávat smysl...

 Celebrity 
10. února 2014 05:27 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Anna Polívková a Michal Kurtiš.  / inStory.cz
Randí spolu, nerandí spolu? Herečka Anna Polívková o svém soukromí nechce mluvit. Takže jestli je její taneční partner ze Stardance Michal Kurtiš i partnerem v životě, nevíme na sto procent. Každopádně tihle dva jsou spolu víc než by bylo zdrávo. Dokonce spolu dorazili i na premiéru filmu Dědictví aneb Kurva se neříká, kde si Anička zahrála po boku svého otce.

Divné bylo i to, že se nechtěli společně fotit. „Až za chvilku,“ slibovala herečka a pádila s Michalem po schodech do kina. Nakonec přemlouvání hordy fotografů podlehli a na vteřinku se otočili.

Do kina dorazil i její expřítel, muzikant Jakub Xavier Baro s partnerkou. Polívková pro něj měla dokonce volňásky, které mu přišla osobně předat. Pozdrav z jeho nynější krásnou partnerkou ale byl, jak se říká, na půl huby. Ani s Jakubem se nevybavovala, protože se na ně vrhli fotografové, a tak herečka doslova utíkala zpátky do Lucerny.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod