„Matku nazvali lhářkou, když se mě snažila bránit před tím tyranem,” tvrdí adoptivní dcera Woodyho Allena, která ho obvinila ze zneužívání.

 Celebrity 
04. února 2014 14:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Na které straně je pravda a jak to dokázat? Foto: Twitter
Americký filmový režisér Woody Allen čelí novému obvinění od své adoptivní dcery Dylan Farrow. Ta zveřejnila otevřený dopis, který se nezadržitelně šíří do všech médií. „Když mi bylo sedm let, Woody Allen mě vzal za ruku a odvedl mě do tmavého podkroví podobného šatně. Řekl mi, abych si lehla na břicho a hrála si s bratrovým vláčkem. Pak mě sexuálně napadl,” tvrdí jeho adoptivní dcera.

Režisér všechna obvinění samozřejmě popírá. Není to ovšem poprvé, co s něčím podobným musí bojovat. Kvůli údajnému incidentu z roku 1992 vyšetřovaly Allena úřady již dříve a nakonec byl označen za nevinného. Obvinění tehdy vznesla přímo Mia Farrow, jeho partnerka, která s ním dvanáct let žila.

Dále Dylan uvedla: „Vím, že byl vyšetřovaný za podobné excesy s moji sestrou, ale myslím, že to byl pouze zastírací manévr, aby se nepřišlo na to, co dělal se mnou.” Nakonec všichni nazvali Miu Farrow lhářkou, která se pouze snaží dostat děti do své péče a vše se zametlo pod koberec.

Ptáme se tedy, je možné, aby měl všemi oslavovaný režisér Woody Allen ještě druhou tvář?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008