Oscarový herec je mrtev! Nalezen v koupelně s jehlou v žíle.

 Celebrity 
03. února 2014 11:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Philip Seymour Hoffman (1967-2014) Foto: Twitter
Oscarový herec Philip Seymour Hoffman byl nalezen mrtvý ve svém střešním bytě na Manhattanu. Příčinou smrti bylo zřejmě předávkování drogami. Byl nalezen na podlaze v koupelně, oblečený jen v šortkách a tričku, v paži měl zapíchnutou jehlu a kolem něho se válely prázdné pytle heroinu. Vše nasvědčuje návykovým látkám, ovšem příčinu hercova skonu s jistotou stanoví až soudní lékař.

Proč to udělal, nikdo neví. Ale poslední měsíce ho soužilo rodinné drama. Seymour se po 14ti letech rozešel s přítelkyní Mimi O’Donnell a matkou jejich tří dětí a pár týdnů před jeho smrtí o tom odmítl podávat jakýkoliv rozhovor. Následně si šestačtyřicetiletý herec pronajal byt za 10 000 dolarů měsíčně, kde byl v neděli ráno nalezen mrtvý.

O Philipa měla jeho bývalá i jeho přítel Bar Katz poslední dobou starosti. Viděli ho dokonce plakat. Naposledy před smrtí se veřejně objevil na filmovém festivalu Sundance v lednu tohoto roku, kde propagoval své filmy God’s Pocket a Most Wanted Man a už tehdy prý bylo vidět, že o sebe moc nedbá. Měl mastné a rozcuchané vlasy, pytle pod očima, zakalené oči a pleť bílou jako stěna.

Mimi O’Donnell se o Philipa začala strachovat, když si nevyzvedl jejich tři děti. Poslala tedy jeho kamaráda Katze, aby zjistil, co se děje a v době, kdy ho našel, už ležel mrtvý. Přitom se později ukázalo, že večer před tím si s partou kamarádů zašel na cheeseburger do své oblíbené restaurace.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum