Na světlo vyplouvají záhadná fakta o smrti topmodelky Netolické! V bytě nebyli žádní mrtví psi, ale ani karma, kterou by se mohla otrávit.

 Celebrity 
18. listopadu 2014 11:02 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Co způsobilo smrt mladé a zdravé dívky?! Twitter
O smrti české topmodelky se píše až v zahraničí. Kateřina Netolická byla před týdnem nalezena mrtvá ve svém bytě a dodnes si všichni její blízcí i okolí lámou hlavu nad tím, co mohlo tak mladou ženu zabít!

Všichni se shodují na tom, že Katka byla skvělá holka, skromná a ve velmi dobré zdravotní kondici. První výsledky pitvy prozatím vyloučily cizí zavinění, sebevraždu i smrt otravou plynem. Lékaři se proto zaměřili na toxikologické testy, ale ty už Netolická podstoupila poměrně nedávno kvůli startu v kickboxerském mistrovství světa a ani tehdy nic nenašli. Podle Adriana Smrčka, přítele jejího partnera Jakuba Petružálka, neměla ani žádné hematomy.

Smrt Kateřiny je tedy stále jednou velkou záhadou. Smrčka zároveň v rozhovoru pro Deník vyvrátil, že by spolu s modelkou byli v bytě nalezeni i mrtví psi a rovněž karmu (o níž se původně mluvilo jako o zdroji její smrti), žádnou totiž v bytě nemají. Stále je zde proto mnoho nezodpovězených otázek...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008