Svlékla se před dvěma lety a klidně by to mohla udělat i dnes. Geny první české topmodelky jsou báječné i v padesáti!

 Celebrity 
02. listopadu 2014 08:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pavlína Pořízková vypadá skvěle Facebook/Ondrea Barbe, Profimedia
První česká topmodelka, které se jako malé děti ve škole posmívali a šikanovali ji (což je případ snad každé v dospělosti nádherné ženy), je opravdu krásnou hříčkou přírody. Své mamince Anně může poděkovat za tyto úžasné geny.

I když Pavlína Pořízková oslaví následující narozeniny padesátku, vypadá stále skvěle. Můžeme polemizovat o plastikách a podobně, ale když jste se na křestu knihy Martiny Formanové, manželky režiséra Miloše Formana, podívali na její více než sedmdesátiletou maminku, která žije v USA, spadla vám brada dolů.

A tak to prostě je, někdo má a někdo nemá. Ostatně Paulina, jak se jí také říká, si je svého pěkného vzhledu i v pokročilém věku vědoma. Když si Pořízková užívá se svým mužem Ricem Ocaskem na pláži, neváhá odhodit vrchní díl plavek a pořád se je na co dívat. Naposledy ji takto obnaženou načapali paparazzi před dvěma lety v St. Barth ve Francii. Musíte uznat, že na modelku v důchodu pořád dost dobrý!

Roku 1968 rodiče Pavlíny Pořízkové emigrovali do Švédska, ona zůstala v Československu. Úřady jí dovolily odjet za rodiči až v roce 1975, kdy se za ně přimluvil švédský premiér. Její rodiče se rozvedli, maminka Anna zůstala v USA kam se odstěhovala s Pavlínou a otec Jiří se vrátil do Čech.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve