Pěvkyně Andrea Kalivodová na Halloween porodila svému muži třetí dítě

 Celebrity 
02. listopadu 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nejdřív veselka a potom dítě! Archiv
Rok 2013 byl pro solistku Národního divadla Praha, Andreu Kalivodovou, velmi náročný. Během krátké doby absolvovala potrat, měla nádor a upadla na několik hodin do bezvědomí. Ona se však nevzdala a do jejího života teď vstoupilo štěstí.

V pátek 31.10. 2014 porodila operní pěvkyně krátce před devátou ranní svoje první dítě. Chlapečka Adriana Tögela přivedla na svět v ústavu pro matku a dítě v pražském Podolí za přítomnosti svého manžela. Chlapeček měří 52cm a váží rovné 4kg. Maminka i děťátko se těší výbornému zdraví. Andrea s Radkem jsou velmi šťastní a děkují jak svému ošetřujícímu lékaři docentu Kroftovi, tak celému nemocničnímu kolektivu za skvělou péči.

„Nejkrásnější premiéra mého života! S manželem společně prožíváme naprosté štěstí!” uvedla pěvkyně. Na sociální síti Andrea dodala, že nový přírůstek brzy ukáže. „Nyní vzorně papá, spinká a nabírá síly,” řekla Kalivodová, pro kterou byl porod, ostatně jako pro každou maminku, velkým zážitkem.

Zatímco pro pěvkyni se jedná o první dítě, její manžel Radek Tögel už má dvě ratolesti z prvního manželství. Štěstí pro prvorodičku Andreu je, že už jsou obě dospělé, takže se bude moci naplno soustředit na péči o svého synka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít