Proč se George Clooney zamiloval do téhle právničky? My už to víme, poznali jsme ji více zblízka.

 Celebrity 
03. května 2014 05:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Clooney se vzdal svého staromládeneckého titulu a zasnoubil se Foto: Twitter
Seznamte se s novou vyvolenou George Clooneyho Amal Alamuddin. Ještě před půl rokem se starý mládenec dušoval, že se už nikdy neožení a teď chce usadit? To musí být jeho nová slečna opravdu něco extra. Rozhodli jsme se ji tedy trošičku prozkoumat...

JE UZNÁVANOU PRÁVNIČKOU
Alamuddin je nejen krásná, ale také chytrá. Je advokátkou se sídlem v Londýně specializující se na mezinárodní právo. Praxi získala na těch nejlepších místech a je prý brilantní a vášnivý obhájce lidských práv.

MÁ OPRAVDU PŮSOBIVÝ SEZNAM KLIENTŮ
Podle časopisu Forbes zastupovala klienty Mezinárodního soudního dvora v Haagu, Mezinárodní trestní soud a Evropský soud pro lidská práva. Také byla jmenována poradcem bývalého generálního tajemníka OSN Kofiho Annana.

DISPONUJE KRÁSOU
Britský blog Your Barrister Boyfriend umístil Amal na seznam 21 nejžhavějších advokátů v Londýně. Především pro její velký a hřejivý pohled a hedvábné černé kadeře. V některých ženách bohužel probouzí pocit nedostatečnosti, protože je nádherná a až úžasně úspěšná.

CLOONEYHO VYVOLENÁ
Alamuddin je původem z Bejrútu a plynně mluví francouzsky a arabsky. V březnu ji vzal George do Tanzanie, později navštívili tropické útočiště na Seychelách, kde princ William a vévodkyně Kate byli na líbánkách. Stejně jako Amal je Clooney aktivista za lidská práva a navíc, ženám s mozkem jen těžko odolává.

ROZUMÍ SI S JEHO PŘÁTELI
Třešničkou na dortu je její souznění s jeho blízkými přáteli včetně podnikatele Rande Gerbera a jeho manželky supermodelky Cindy Crawford. Další Clooneyho hollywoodští kamarádi jsou třeba John Krasinski a Emily Blunt, kteří jeho vztah označili za velmi zdravý.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008