Herec Miroslav Etzler v těžkém stavu. Připojený na kyslíku teď lituje, že se nenechal proti covidu očkovat

 Celebrity 
26. listopadu 2021 09:07 / René Černý
  10
📷
3 fotografie v galerii
Miroslav Etzler v těžkém stavu na covidovém oddělení nemocnice v České Lípě Se svolením M. Etzlera
Herec Miroslav Etzler dostal covid. Momentálně je v těžkém stavu na JIPovém oddělení nemocnice v České Lípě. Zatím na kyslíkové podpoře a jak sám přiznal, bylo velkou chybou, že se nenechal očkovat.

Etzler je jeden z těch, kteří považovali očkování za zbytečné a uvěřil tomu, že "jeho vlastní imunita" ho ochrání. Neochránila!  Sám se svým fanouškům svěřil na sociálních sítích se svým stavem a přidal i fotografie, aby mu lidé opravdu věřili. 

"Dostal jsem silnou covidovou ataku spojenou s oboustranným zápalem plic. Jsem na kyslíku a další vývoj spíš tuším, než vím. A ano, nebyl jsem očkován. Nenechat se očkovat byla obrovská chyba. Pokud můžete, udělejte to," nabádá charismatický herec z lůžka nemocnice v České Lípě, kde leží. 

"Díky obrovské laskavosti a profesionalitě covid oddělení pod vedením pana primáře Jana Nováka a jeho geniálnímu týmu mne přesto berou jako člověka," dodal poděkování personálu nemocnice, kde se starají i o další, primárně neočkované pacienty. 

Všichni, i naše redakce, mu přejí hodně sil a brzké uzdravení. Sám se nyní stal důkazem toho, že když lidé berou doporučení skutečných odborníků na lehkou váhu, nemusí to vždy být bez problémů. Přesto může být právě Etzler jakýmsi vzorem pro ty, kteří váhali nebo naopak vakcinaci odmítali.

Všichni věří, že se z toho oblíbený televizní, filmový a divadelní herec brzy dostane. Nedávno dozkoušel komedii Špinavý obchod, která se má hrát v nově rekonstruovaném pražském Divadle Metro i na zájezdech. Měl i další závazky, z nichž některé musel nyní zrušit. 

Lékaři nyní dělají vše, co mohou, aby eliminovali oboustranný zápal plic a pomohli posílit jeho imunitu tak, aby se tělo dobře s covidovým virem popralo. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?