Hvězda Ordinace Miroslav Etzler vzal do společnosti svého dvouměsíčního synka

 Celebrity 
09. září 2018 11:56 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Miroslav Etzler vyrazil na Psí den Psí den s Prahou 13
Na společenské akce ho moc neužije, ale když jde o dobrou věc, přijde oblíbený herec a hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě II. rád. Miroslav Etzler (53) s partnerkou Helenou, jejich dvouměsíčním synem Samuelem a grifonky Ňunělou a Bubákem vyrazili na pejskařský den, během kterého všichni přítomní podpořili psí útulky.

V Centrálním parku na Lužinách proběhl 3. ročník Psího dne s Prahou 13. Tato již tradiční akce byla směsicí skvělé zábavy, pomoci, novinek a vzdělání. Návštěvníci mohli vidět oblíbené soutěže - psí dostih i závod ve skoku do výšky, ve kterém se i letos povedl zapsat rekord. Útulky a organizace zde nabízely psy k adopci a v celém parku se odehrával po celý den bohatý program.

Velký zájem vyvolala módní přehlídka Rebel Dog za účasti VIP osobnosti, které přišly svou přítomností akci podpořit. S pejsky se na pomyslném molu prošel nejen Miroslav Etzler, ale i Kateřina Brožová, Romana Jáklová, Michaela Kuklová, Aneta Vignerová a další. Někteří z účastníků na přehlídce nevedli své pejsky, ale vybrali si útulkové.

Jeden ze psů k adopci okouzlil i Etzlera. „Je to těžké nepodlehnout všem těm psím pohledům, které s vámi chtějí odjet domů. My už doma máme dva psy - belgické grifonky Ňunělu a Bubáka a k tomu ještě miminko. Další pejsek by na nás už byl moc. Věřím, že tato akce nějakému pejskovi k domovu pomůže,“ dodal Miroslav Etzler, kterému nejsou osudy psů lhostejné a podpořil nedávno záslužný projekt NEKUPUJ-ADOPTUJ.

Podpořit útulky přišla milovnice zvířat Kateřina Brožová. Pejskové ji provázejí životem dlouhá léta. „Teď mám 9letého jezevčíka Maxe a 4letého ridgebacka Jordi. Já psům i rozumím, máme takovou svou vlastní řeč a jsme na sebe napojení, bez nich si život nedovedu představit, jsou to nejoddanější bytosti, jaké si mohu představit,“ sdělila přímo na přehlídce psích oblečků a doplňků Kateřina.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod