Moderátorka Eva Perkausová předvedla sexy tělíčko na surfu

 Celebrity 
25. srpna 2018 19:38 / Ema Maxová
  1
📷
4 fotografie v galerii
Eva Perkausová dováděla v mini plavečkách na prkně Instagram
Víc sexy surfařku u nás asi těžko potkáte. Moderátorka a modelka Eva Perkausová dokazuje, že je nejen jednou z největších krásek televizní obrazovky, ale také velkým sportovním nadšencem.

Svůj sportovní výkon předvedla na videu, které zveřejnila na své sociální síti. Díky sportu má Perkausová velmi svalnaté nohy a díky tomu i výbornou stabilitu, což se na prkně hodí.

Dřív Eva sportovala hodně. Hrála tenis, věnovala se i baletu a tanci. Na její figuře je to znát. Navíc se moderátorka primáckých zpráv pýšní velkým poprsím, které jí téměř při každém příspěvku, který vloží na sociální sítě, zajistí pochvalné mručení mnoha obdivovatelů.

„Ještě než se nám ochladí, tak šup na surf,” napsala půvabná blondýnka, která sportem žije od dětství, na svůj Instagram a připojila fotografii a video, ve kterém jede na wakesurfu.

Eva se před půl rokem stala novou moderátorkou primáckých zpráv. Po boku Romana Šebrleho nahradila Gabrielu Laškovou, která šla na mateřskou dovolenou. Na Primě si Perkausovou den ze dne si víc hýčkají. Blonďatá majitelka přírodních pětek je z toho, jak se o ni Prima a také kostyméři starají, nadšená. Každopádně to Evě v mini plavečkách sluší ještě více než v šatech při moderování. No posuďte sami...

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?