Perkausová, Lašková, Kynychová, Decastelo pomáhají kalendářem!

 Celebrity 
28. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Krásné ženy, které pomáhají prostřednictvím kalendáře plného krásných šperků! KF Production
Krása, šperky a pomoc. Tohle jde dohromady více, než si kdo myslí. Známé české ženy se sešly, aby pokřtily kalendář plný krásných šperků a zároveň přispěly na dobrou věc!

Kalendář Česká krása 2018 vychází v limitované edici a podporuje dvě charitativní organizace, kterými jsou Nadační fond Hanky Kynychové a spolek Česká krajina s projektem SOS motýli.

Kolekce Odvážná a krásná (Bolt and beutiful) je určena ženám, které jsou vidět. Jitka Mlynarčík Kudláčková, která je designérkou a šperkařkou se nechala inspirovat novým pohledem na šperk. „Myšlenka na tuto kolekci se mi v hlavně zrodila, když jsem v průběhu spolupráce s předními českými moderátorkami získala přes televizní obrazovku jiný pohled na šperk,“ vysvětluje Jitka Kudláčková. Kolekce je navržena pro všechny ženy, které se nebojí být viděny. 

Eva Perkausová dorazila na akci pouze s hodinkami a drobnými náušnicemi. „Nechtěla jsem, aby moje šperky nepřebily krásu šperků Jitky Kudláčkové,“ vysvětlila svůj záměr moderátorka.

Moderátorka s gazelíma nohama Lejla Abbasová přiznala, že se velkých šperků bojí. „Velké šperky se mi moc líbí, ale bojím se je nosit,“ smála se. 

Jolana Voldánová zase dává na rady stylistů, pokud jí doporučí, že jí šperk sluší, nebojí se pak ani výrazných, ale sama by si je vybrat neuměla. „U šperků na běžné denní nošení je to něco jiného, ty si vybrat umím, bohužel jich nedostávám tolik, kolik bych si představovala, ale alespoň na Vánoce manžela nasměruji do toho správného obchodu,“ vysvětlila moderátorka. 

Lámavý třpyt blýskavých kamenů láká i Martinu Kociánovou. „Šperky mám ráda pro jejich trvanlivost. Na rozdíl od oblečení vám vydrží dlouho, téměř na vždy,“ vysvětlovala moderátorka a operní diva svoji zálibu ve špercích. 

Moderátorka Gabriela Lašková se svěřila, že šperky na denní nošení téměř nenosí, pouze snubní a zásnubní prsten, které má z dílny Jitky Kudláčkové, nesundává. „Na prstýnky a náhrdelníky už jsem si jakž takž zvykla, ale s náušnicemi na denní nošení mám problém. Ale moc ráda šperky vynáším na společenské příležitosti, tam je nosit umím,“ usmívala se a rovněž přiznala, že je v pátém měsíci těhotenství. 

Moderátorky se zároveň staly kmotrami charitativního kalendáře Česká krása 2018, jenž skýtá spojení krásy, šperků a dobrých skutků. Z fotografií, které vzniky v rámci kampaně Česká krása pod taktovkou fotografky Lenky Hatašové, se Jitka Kudláčková rozhodla vytvořit kalendář, který pomůže dobré věci. 

Vzhledem k tomu, že tvářemi kalendáře Česká krása 2018 jsou cvičitelka Hanka Kynychová a moderátorka Gabriela Lašková, nabízelo se, že jednou z organizací, kterou kalendář podpoří, bude Nadační fond Hanky Kynychové.

„Vážím si toho, že můžu být součástí tohoto projektu, a že se Jitka rozhodla podpořit i moji nadaci, kde dětem nerozdáváme dárky a peníze, ale svůj čas, lásku, radost a emoce,“ děkovala Kynychová.

Slavnostní křest byl zakončen autogramiádou hlavních aktérek kalendáře, kterou navštívila také modelka Jana Doleželová. Celou akci bravurně moderovala vždy vtipná Eva Decastelo, která spolu se svými kolegyněmi ochutnala i dobré Andělské pralinky, aniž by se bála o svou perfektní figuru. 

 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?