První česká Popelka ukázala s kým slavila Vánoce. Nechyběla ani manželka dvou českých zpěváků, která teď žije s jejím synem!

 Celebrity 
25. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Libuška Vojtková se Zdeňkem Rohlíčkem, jeho bratry a Evou Hruškovou a Janem Přeučilem facebook
Jedna velká rodina. Každého, kdo do ni přijde, vítají s otevřenou náručí a berou za svého! První česká Popelka, herečka Eva Hrušková strávila Štědrý večer nejen s manželem hercem Janem Přeučilem a svými třemi syny, ale i s Libuškou Vojtkovou!

Ta chodí už nějaký ten pátek s nejstarším synem, hercem Zdeňkem Rohlíčkem. Bývalá žena Daniela Hůlky a Pepy Vojtka tak strávila poprvé Vánoce v této známé rodině.

"Všichni jsou na sebe milí, laskaví a Eva i Honza berou partnerku Zdeňka jako svou další "dceru", čili se vším všudy. Nedělají rozdíly," řekla VIPstory.cz známá rodiny.

Libuška s sebou měla i osmiletého syna Matyáše a s Přeučilovými a "švagry" svého partnera se cítila skvěle. Má jistě pocit bezpečí, zázemí a velké rodiny, kterou si vždy přála. Vojtková byla s rodinou přítele na pravidelném Štědrodenním šnečím brunchi, který Přeučilovi berou jako tradici, jenž nikdy nevynechají. A pro všechny měla hostitelka Eva Hrušková a její manžel Jan Přeučil dárečky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47